Yritys

The Plumbing has been in business since 1978

Yritys

Perheyritykseen voit luottaa

Putki Tare

Putkitare on porilainen perheyritys, jolla on vankka kokemus LVI-asioista yli 10 vuoden ajalta. Tarmo ”Tare” Välimäki on pitkän linjan LVI-alan ammattilainen, joka on hankkinut osaamisensa ensin alan mestarin opissa ja sittemmin jatkuvasti kehittänyt osaamistaan alan uusimpien vaatimusten mukaisesti. Pojat, Artturi ja Verneri ”Verkku” Välimäki ovat molemmat valmistuneet LVI-asentajiksi, mutta kasvaneet alalle jo nuoresta pitäen. Asiakkaana voit luottaa, että tämä tiimi hoitaa kaikki LVI-alan työt kunnialla alusta loppuun asti.

Rakennusliikkeen varma kumppani

Putkitare on arvostettu kumppani rakennusprojekteissa, koska perheyrityksessä kaikki kantavat vastuun. Tämä merkitsee tilaajalle aikataulujen pitävyyttä, sovituista asioista kiinni pitämistä ja laadukasta työn jälkeä. Putkitarella on myös pitkäaikainen yhteistyökumppani, jonka avulla tiimiä saadaan laajennettua ja jonka täydentämänä sujuvat isommatkin projektit.

Taloyhtiön kaikkien LVI-tarpeiden toteuttaja

Taloyhtiöille on tärkeää, että asukkaat ovat tyytyväisiä niin suuremmissa linjasaneerauksissa kuin arjen LVI-huoltotehtävissäkin. Putkitaressa on sekä osaaminen että motivaatio hoitaa kaikki taloyhtiön LVI-tarpeet huolella ja nopeasti. Isännöitsijän työ helpottuu, kun on yksi luottokumppani, jonka puoleen kääntyä kaikissa taloyhtiön LVI-asioissa.

Kodinrakentajan ja -remontoijan osaava ammattilainen

Kodinomistajalle LVI-työt ovat yksi tärkeimmistä osa-alueista on sitten kyse uuden kodin rakentamisesta tai nykyisen remontoinnista. Viimeisin tietämys määräyksistä ja taito ennakoida mahdolliset haasteet – erityisesti remonttikohteessa ̶ merkitsevät asiakkaalle huolettomuutta. Voit luottaa siihen, että viranomaisten kriteerit täyttyvät ja LVI-asiat toimivat, oli sitten kyse vesi-, viemäröinti- tai ilmastointitöistä.