LVI-palvelut

The Plumbing has been in business since 1978

LVI-palvelut

Teemme kaikki LVI-alan työt pienistä putkiasennuksista mittavampiin LVI-urakoihin.

LVI-asennukset

Asennamme uudet hanat ja vesikalusteet, sekä lämminvesivaraajat.

Putkisaneeraukset

Saneeraamme putkistot varmalla ammattitaidolla alusta loppuun. Kauttamme saat onnistuneen putkisaneerauksen omakotitaloihin, vapaa-ajanasuntoihin, rivi- ja paritaloihin, sekä pienkerrostalokohteisiin.

Putkikorjaukset ja putkisaneeraustyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia

Myös LVI-alan työt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin!
Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Putkikorjaukset

Korjaamme putkivuodot ja muut pikaista korjausta vaativat kohteet joustavasti ja nopeallakin aikataululla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut palvelut

Vuotovahti

HELA Vuotovahti on tuoteperhe joka on kehitetty estämään kiinteistöjen vesivahinkoja. Vesivahingot ovat valitettavan yleisiä ja niistä aiheutuu yleensä kustannuksia ja haittaa kiinteistön omistajalle ja asukkaille. Vakuutusyhtiöiden mukaan Suomessa tapahtuu yli 40.000 vesivahinkoa vuosittain – yli 100 vahinkoa päivässä. Omakotitaloissa on määrällisesti eniten vahinkoja mutta kerrostaloasunnot ovat vahvassa kasvussa. 30 % vahingoista sattuu keittiössä.

HELA

Bauer-vedenkäsittelylaite

Bauer Watertechnology Oy on erikoistunut kemikaalittomaan vedenkäsittelyyn. Bauer- vedenkäsittelylaitteilla varmistetaan erinomainen vedenlaatu niin käyttövesi-, lämmitys-, kostutus- kuin jäähdytysjärjestelmässäkin. Luonnollisesti ilman kemikaaleja. Laitteisto koostuu putkistoon liitettävästä vedenkäsittelyosasta sekä ohjausyksiköstä. Bauer- vedenkäsittelylaitteistolla ehkäistään kerrostumien muodostumista, suojataan putkistoa ja pidennetään käyttöikää. Kerrostumia syntyy materiaaleista riippumatta.

Bauer

Jäspi maalämpö-/ilmavesilämpöpumppu ja lämminvesivaraaja

Valtuutettu jälleenmyyjä, asennus, huolto.

Jäspi

Oras-hanat ja IDO-vesikalusteet

OrasIDO